Spa Covers

ALLEEN ACCOUNTHOUDERS klik hier om ons online bestelformulier te gebruiken.

Spaeuro produceert op maat gemaakte hoezen volgens de hoogste specificaties in de branche. We zijn gepassioneerd dat de materialen die we gebruiken de beste beschikbaar zijn en het productieproces dat we volgen garandeert de hoogste kwaliteit voor de voltooide spa-cover.

We zullen niet beknibbelen op de materiaalkwaliteit of snijden in het productieproces om een ​​goedkoper product van lage kwaliteit te produceren. Ons materiaal wordt behandeld met meeldauw- en uv-remmers voor de algehele levensduur en het hele jaar door schoonheid.

Er zijn tegenwoordig veel soorten vinyl verkrijgbaar, maar niet veel zijn ontworpen voor gebruik buitenshuis. Het terugdringen van de kosten van het vinyl is een grote vergissing.

Onze hoezen zijn vervaardigd met behulp van CAD-gestuurde materiaalsnijmachines en het vinyl wordt gesneden met behulp van geautomatiseerde machines, waardoor onze overtrekken een zeer consistent product zijn.

Met onze barcodetechnologie kunnen we de dekking volgen via het hele productieproces tot aan de levering.

Hieronder staan ​​afbeeldingen van alle kleuren en kenmerken van onze spa-hoezen.

**NEW** Vertex Safety Cover Inflatable Spa cover.
- 3 x Stronger. Requires only 10 psi to inflate. Withstands 500kg + snow load
- Vertex panels contain thousands of small fibers which stabilize the air for increased efficiency.
- The material is impervious to moisture and will not adsorb water like traditional foam.
- Easy to handle and ship, comes folded in a bag with pump included.
- Environmentally Friendly. Traditional EPS foam is a known environmental pollutant. Vertex uses recyclable materials, uses less energy for transportation and reduces operation cost of spa pool.
- Field Serviceable. In the event any component fails on the Vertex, 100% of the cover can be repaired in the field without returning to the manufacturer.
- How long will it last? These have been field tested for the last 4 years without failure. We expect the product to provide 10 years of service and comes with a 3 year warranty.
- Minimal maintenance. Every 6-8 months approximately 1 psi will need to be added to the inflatable bladder.
KLEUR - DONKERGRIJS
KLEUREN - ZWART
KLEUREN - BOURBON
DARK BLUE
KLEUREN - DONKERBLAUW
1 2 3 4 5